مشتریان ماشین آلات پخت صنعتی چه صنایعی هستند

کسانی که در حال ساخت تأسیسات نانوایی صنعتی یا راه‌اندازی خط تولید در حوزه صنایع غذایی هستند، احتمالاً به ماشین آلات پخت احتیاج خواهند داشت. در ادامه مروری می‌کنیم بر انواع اصلی ماشین آلات پخت صنعتی و کاربردهای آن‌.

ماشین آلات پخت مستقیم و غیرمستقیم: کوره‌های با سوخت مستقیم و غیرمستقیم واحدهای پخت سنتی هستند که از گرمای تابشی برای ایجاد یک اتاق پخت گرم استفاده می‌کنند. انرژی آن‌ها را می‌توان با استفاده از گاز (متداول ترین)، نفت یا برق تأمین کرد. نحوه انتقال حرارت اجاق‌های مستقیم و غیرمستقیم مشابه است. تفاوت اصلی در تماس یا عدم تماس محصولات غذایی با حرارت حاصل از احتراق است. اجاق‌های با حرارت مستقیم برای محصولاتی که به دمای بالا و زمان کوتاه پخت نیاز دارند ایده آل است. ماشین آلات پخت گازسوز غیرمستقیم در تولید کیک و انواع محصولات قنادی استفاده می‌شوند حال آن که ماشین آلات پخت مستقیم در صنایع زیر کاربرد دارند؛

  • پیتزا

  • نان‌های تخت

  • نان پیتا

  • نان رول

  • شیرینی

  • بیسکوییت

  • کراکر

ماشین آلات پخت هوای گرم: این ماشین آلات با حرارت غیرمستقیم کار می‌کنند و محصولات را با گرمای تابشی احاطه می‌کنند، اما همچنین از جت‌های تحت فشار هوای گرم برای نفوذ به محصول استفاده می‌کنند. در این روش با دمادهی محصول از داخل و همچنین از خارج، مدت زمان پخت را به طور قابل توجهی کاهش می‌یاید. ماشین آلات مذکور در صنایع زیر کاربرد دارند؛

  • پیتزا

  • نان‌های تخت

  • کیک‌

  • بیسکویت

  • شیرینی

  • مافین

  • پای

  • ماکارون‌ها

  • گرانول‌ها

ماشین آلات پخت کارخانه‌ای: این ماشین آلات دارای ظرفیت حرارتی بالایی هستند که کنترل دقیق دما را فراهم می‌کنند و با انتقال ملایم و مستمر حرارت به محصولات در مقیاس صنعتی آن‌ها را تولید می‌کنند. کاربردهای این ماشین‌آلات به شرح زیر هستند؛

  • نان‌های بسته‌بندی

  • پای

  • نان پیتا

  • شیرینی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *